AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Potrebna pomoć.
Potreban mi je kataloški broj zadnjeg lonca za korsu c.Motor 1.8 92kw.
Ili kako naci od čega jos paše.
Našao
 
Poslednja izmena:
Чо'ек објаснио. По овоме испада да имамо квалитетно гориво скоро као у кенији. И занимљив закључак зашто скидање дпф филтера не помаже на дуже стазе.
 
Без зезања разумео сам га. Врти техничке изразе и похвата се африканс. , Јужноафрички већ не може.
 
Šuspleh sam oštetio na jednom mestu zbog vozanja po ataru. Napravila se rupa nekih 15x15cm. Da li je bolje da ga okrpim sa nekim limom ili plastikom od svetlećih reklama? Ne znam da li je ta crna plastika šuspleha nešto posebno otporna na visoke temperature.
 
Ceniš na osnovu iskustva ili onako?
Tamo gde meni vare plastiku nije skupo, čak je i povoljno. Recimo da sam doboš od veš mašine zavario za 1500 din(standardno je 2000), a to je dužina vara preko 1,5 metara.
Ovo tvoje pretpostavljam da je 20-30 cm vara, nebi smelo koštati ni hiljadarku sa sve ravnanjem, poliranjem i farbanjem.
 
И онда ако возиш по атару каишеви свашта нешто покупе. мени се дешавало да и вентилатор хладњака ухвати траву и заблокира. Или гране и штапови скину каблове са свећица па ауто закује у месту. Мислиш готово је отишао мотор.
 
Kod mene ga nema, redovno se vozi po ataru i moram često da izduvavam hladnjak i motor jer bude svega i svačega, kao da je kombajn u pitanju. 😂 Na tehničkom sam dobio pohvalu jer se ispod sve sija kao da je (s)emajlirano. 😂
 
Чо'ек објаснио. По овоме испада да имамо квалитетно гориво скоро као у кенији. И занимљив закључак зашто скидање дпф филтера не помаже на дуже стазе.
Zanimljivo kada pogledam okolinu gde je video stiman, čisto smunjam da ikome tu puca k za količinu sumpora u gorivu. Taj lik što priča je je valda jedini u Keniji koji brine o tome . :)
 
Nazad
Vrh