Hvala na cestitkama.
Valjda ce lepo sluziti. Isao sam na to da je bolje da platim vise, nego da odmah ulazim u investiciju sredjivanja. Izaci ce 1500e sto je super cena jer toliko se krecu cak i sa 2 metra kracene ili lose na oko.
Moram pozajmiti novac jer nisam toliko skupio, ali nisam smeo da propustim kupovinu,
pogotovo posle svega sto sam se nagledao po placevima raznim.
Retko po placevima da nadjes neku u pristojnom stanju, a cak i ta pristojna je kracena sto znaci da je dosla iz inostranstva losa, izbacili onoliko radnih tela koja su neispravna, ispravne stave u sredinu i onda je skrate, a duzina rd na kraju zavisi koliko je losa dosla, pa kad je kupis, traje koliko traje. Znaci ona od 3m moze biti skracena ili na 2,8m, ili 2,5 ili 2,2 ili 2m.
Takodje, na placu RD gledas tako sto stoji na livadi i kraj. Nemas mogucnost da proveris luftove jer ti niko toliko vremena ne bi posvetio da je podize za tebe koji si samo potencijalni kupac.
Vladj, ulje je zuto i kad pipnes zupcanik, kliza pod prstima dugo, i ukazuje na kvalitet, ali svakako mi nece biti tesko da ga zamenim.
Koliko ulja ide u ovu moju u reduktor, a koliko u kadu? I gde mogu da kupim originalne sigurnosne srafove za kardan?