Tako je legendo, au jesi dobarKoliko vidim nije lose utovljen,tako da znamo itekako da tovimo veprove,nego je samo steta sto ih ne strojimo pa se razmnozavaju kad su tako nekvalitetni....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je legendo, au jesi dobarKoliko vidim nije lose utovljen,tako da znamo itekako da tovimo veprove,nego je samo steta sto ih ne strojimo pa se razmnozavaju kad su tako nekvalitetni....
Onoliko hrane koliko moze da pojede za 20 minuta. Tri puta dnevno.Moze li mi neko reci koju kolicinu hrane treba da pojede jedno prase, dnevno, starosti oko 50 dana ( 20 dana nakon odlucivanja )?
Hranim iskljicivo Gebi koncentratima.
Hvala
400 do 500 grMoze li mi neko reci koju kolicinu hrane treba da pojede jedno prase, dnevno, starosti oko 50 dana ( 20 dana nakon odlucivanja )?
Hranim iskljicivo Gebi koncentratima.
Hvala
znaci po kubika b12, kubik i po gvozda.Sa vitaminom B12 dajes kubik o po, bez vitamina ide dve kubika
Reci tom što ti je rekao da ti to ponovi ali da ti garantuje 200e da će to 100% biti istinito pa ćeš onda saznati da li je nečije šuketanje ili istinita priča.Ljudi moze li neko da mi potvrdi ili demantuje imformaciju koju sam juce dobio da za 2016tu godinu drzava nece davati subvencije uopste za stoku? Ima li ko kakvih unformacija u vezi toga?
Pa sta fali Backom Dobrom Polju, znamenito je to mestoJa sam mislio da si ti Vasilije Bruto Domaći Proizvod dok nisam pročitao odakle si...
sa B12 dajes kubik o po, u but ako nema vitamin 2 kubikaznaci po kubika b12, kubik i po gvozda.
To im se daje u but ili u vrat? koji dan