Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto je bio tamo?djeordje72 je napisao(la):677 tretiran sa Imidorom mogao da se nabavi (bar do proslog utorka)u polj.apoteci Agrina u Pancevu.

Kojcica je napisao(la):Pozadrav svima. Kod nas u Melencima smo uzeli zp 684 po ceni od 2200,procitao sam sve postove i posto odavno nismo sejali zp hibride drago mi je da su iskustva pozitivna i nadam se da ce mi rod ove godine biti dobar.interesuje me savet oko razmaka za setvu ovog hibrida i koliko jedinica po hektaru ili jos bolje po jutru,pa ko ima iskustva neka mi napise.pozdrav![]()
sta rade sa tim semenom kod nas 677 1780 dinarašandor je napisao(la):Danas sam uzeo stari dobar hibrid ZP 677 - 2110 din
imam repliku na svoje citate nisam jos kupio svo potrebno seme kukuruza a posto sam uocio da je cena semenskog kukuruza ZP-684 pala na 2200,00 dinara kupicu ga za setvu bar 20ak kj. Kao sto sam vec rekao to je jedan veoma dobar hibrid ali ga ja lane nisam sejao iz principa zato sto je seme bilo veoma skupo, ove godine su se valjda malo opametili. Trzisna utakmica jos traje.
Dr.Gruja je napisao(la):Zp. hibrid 684 opet najskupljiznaci (po mome) opet sledi kazna ne kupujem ga. ns hibridi 2430,00 pionir 2565,00 zp 684 - 2690,00
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas kupio ns hibride, sutra cu pionirove i zavrsena kupovina semena za ovu godinu a zp dogodine ako se opamete i budu jeftiniji.
Dr.Gruja je napisao(la):Zemunci imaju dobrih hibrida kukuruza mada po mome misljenju najbolji im je 684 (2008.g. sam ga sejao 22 kj.+ ostali zemunski hibridi) ali ja od njih lane nisam uzeo ni jednu vrecu cisto iz principa (da ih kaznim) zato sto im je SEME BILO NAJSKUPLJE, a sejem po 50 - 60 kj. kukuruza, a to bi preporucio i drugim clanovima na dozvolimo da nas bilo koja semenska kuca ucenjuje sa skupim semenom kupite tamo gde je jeftinije nemora da znaci uvek da je nesto dobro ako je skupo. I ove godine cu kupovati po istom principu koja semenska kuca bude skupa ne kupujem od nje ni jednu vrecu semenskog kukuruza, pa bar u danasnje vreme imamo dosta semenskih kuca koje imaju veliki izbor dobrih hibrida.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
D.R.E.D je napisao(la):Ja u subotu kupio 505 i 684 cena ista 1980 din /doza![]()