Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavamse kolegama ZP ultra ce ipak biti prodaju i to oba hibridaRale 83 je napisao(la):Mislim da ZP ultra nece biti u prodaju ive godine
Ja sejem 434 vec godinama,super sam zadovoljan sa tim hibridom.Odlicno rodi,rano se bere a ja ga zadnjih nekoliko godina kombajniram u znu i skladistim ga u podnim magacinima i nisam imao nikakvih problema sa zrnom.pidikanac je napisao(la):kažu svi koi seju 434 da je super ja na jednoj njivi moram da sejem ove ultra hibride jer imam malo sirka a nebih da sejem suncokret jer kad god sam ga sejao prošao sam sa naplatom ko bos po trnju kao što kaže naš narod daš rukama tražiš nogama ja sam čekao pare i po 6 meseci ovako kukuruz u ambar pa ga krunim kad ja hoču
Dr.Gruja je napisao(la):Zemunci imaju dobrih hibrida kukuruza mada po mome misljenju najbolji im je 684 (2008.g. sam ga sejao 22 kj.+ ostali zemunski hibridi) ali ja od njih lane nisam uzeo ni jednu vrecu cisto iz principa (da ih kaznim) zato sto im je SEME BILO NAJSKUPLJE, a sejem po 50 - 60 kj. kukuruza, a to bi preporucio i drugim clanovima na dozvolimo da nas bilo koja semenska kuca ucenjuje sa skupim semenom kupite tamo gde je jeftinije nemora da znaci uvek da je nesto dobro ako je skupo. I ove godine cu kupovati po istom principu koja semenska kuca bude skupa ne kupujem od nje ni jednu vrecu semenskog kukuruza, pa bar u danasnje vreme imamo dosta semenskih kuca koje imaju veliki izbor dobrih hibrida.