Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto je bio tamo?djeordje72 je napisao(la):677 tretiran sa Imidorom mogao da se nabavi (bar do proslog utorka)u polj.apoteci Agrina u Pancevu.
Kojcica je napisao(la):Pozadrav svima. Kod nas u Melencima smo uzeli zp 684 po ceni od 2200,procitao sam sve postove i posto odavno nismo sejali zp hibride drago mi je da su iskustva pozitivna i nadam se da ce mi rod ove godine biti dobar.interesuje me savet oko razmaka za setvu ovog hibrida i koliko jedinica po hektaru ili jos bolje po jutru,pa ko ima iskustva neka mi napise.pozdrav
sta rade sa tim semenom kod nas 677 1780 dinarašandor je napisao(la):Danas sam uzeo stari dobar hibrid ZP 677 - 2110 din
Dr.Gruja je napisao(la):Zp. hibrid 684 opet najskuplji znaci (po mome) opet sledi kazna ne kupujem ga. ns hibridi 2430,00 pionir 2565,00 zp 684 - 2690,00 Danas kupio ns hibride, sutra cu pionirove i zavrsena kupovina semena za ovu godinu a zp dogodine ako se opamete i budu jeftiniji.Dr.Gruja je napisao(la):Zemunci imaju dobrih hibrida kukuruza mada po mome misljenju najbolji im je 684 (2008.g. sam ga sejao 22 kj.+ ostali zemunski hibridi) ali ja od njih lane nisam uzeo ni jednu vrecu cisto iz principa (da ih kaznim) zato sto im je SEME BILO NAJSKUPLJE, a sejem po 50 - 60 kj. kukuruza, a to bi preporucio i drugim clanovima na dozvolimo da nas bilo koja semenska kuca ucenjuje sa skupim semenom kupite tamo gde je jeftinije nemora da znaci uvek da je nesto dobro ako je skupo. I ove godine cu kupovati po istom principu koja semenska kuca bude skupa ne kupujem od nje ni jednu vrecu semenskog kukuruza, pa bar u danasnje vreme imamo dosta semenskih kuca koje imaju veliki izbor dobrih hibrida.
D.R.E.D je napisao(la):Ja u subotu kupio 505 i 684 cena ista 1980 din /doza