bojankosovo
Član
Hvala na savetima kolege i ja sam se opeko pa mi kriv djavo, nisam ispostovao plodored i evo upola roda i manje.Kazu covek se uci dok je ziv i umre a nezna nista.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je stvar doradnog centra takva raznolikost.sejao sam ove godine zp341 rodio je oko 10t u klipu sto nije lose samo je lose to sto je u njemu bilo 4 razlicita kukuruza sa belom i crvenom taluskom sa 12,14, i18 redova kao da su zapakovali nekoliko hibrida
Dogovorena cena po 9 dinara.Većina u selu prodaje po toj ceni ali izgleda da će biti veća.Velika je potražnja kukuruza u klipu .Zp 684 je fantastican hibrid,ja sam prezadovoljan sa njim.
Samo komso...8din/kg...pa na tavan bi ga lagerovao,ne bi ga dao za te novce...
To je stvar doradnog centra takva raznolikost.
Sad stigoh sa vrsidbe ogleda ZP hibrida(ne bas sa njive )cim stignem rezultati ogleda i slike.Hvala svim kolegama koji su bili od reci i dosli na druzenje a hvala i onima koji nisu imali vremena ali su se javili i pozdravili skup.