bojankosovo
Član
Hvala na savetima kolege i ja sam se opeko pa mi kriv djavo, nisam ispostovao plodored i evo upola roda i manje.Kazu covek se uci dok je ziv i umre a nezna nista.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je stvar doradnog centra takva raznolikost.sejao sam ove godine zp341 rodio je oko 10t u klipu sto nije lose samo je lose to sto je u njemu bilo 4 razlicita kukuruza sa belom i crvenom taluskom sa 12,14, i18 redova kao da su zapakovali nekoliko hibrida
Dogovorena cena po 9 dinara.Većina u selu prodaje po toj ceni ali izgleda da će biti veća.Velika je potražnja kukuruza u klipu .Zp 684 je fantastican hibrid,ja sam prezadovoljan sa njim.
Samo komso...8din/kg...pa na tavan bi ga lagerovao,ne bi ga dao za te novce...
To je stvar doradnog centra takva raznolikost.
Sad stigoh sa vrsidbe ogleda ZP hibrida(ne bas sa njive)cim stignem rezultati ogleda i slike.Hvala svim kolegama koji su bili od reci i dosli na druzenje a hvala i onima koji nisu imali vremena ali su se javili i pozdravili skup.