nikola ilic
Član
Meni se lepse seje,tjs ima lepsi raspored,takvo seme ima F38.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo im zao da se ovi po apotekama muce noseci teze vrecice pa su im poslali te laganije a sa tim tezim ce se oni muciti.Ja na institutu uzeo zp606 10 kg teska vrecica a zp 555 10,5kg.Seme koje doradjuje institut moze se osim kod njih kupiti jos u tri mesta:Vajska,Krnjesevci i Velika Plana.Cena u Zemunu 4990din a u apotekama 4100din.Meni danas stiglo seme sa instituta,uredno su tu deklaracije i nalepnice o preparatima za tretiranje.Vrecica zp 434 koju sam ja dobiio teska je 9 kg,a vrecica u selu u prodavnici tezi 6.8 kg mislim.U cemu je tu fora?
Bilo im zao da se ovi po apotekama muce noseci teze vrecice pa su im poslali te laganije a sa tim tezim ce se oni muciti.Ja na institutu uzeo zp606 10 kg teska vrecica a zp 555 10,5kg.Seme koje doradjuje institut moze se osim kod njih kupiti jos u tri mesta:Vajska,Krnjesevci i Velika Plana.Cena u Zemunu 4990din a u apotekama 4100din.
Ove godine od ZP-a 684 za probu.
684 nema greske. Dobar i stabilan prinos. 606 je po meni najbolji ZP koji sam imao prilike videti. Rodjak ga seje opet, lane je bio jako dobar. I sto je on primetio, jako dobro napreduju svinje od kad je presao sa AS72 na ZP606.
NA
Kakav je to 548? Prvi put cujem za taj hibrid.
Kajacete se...ili bar onaj sto ga bude brao...davno prevazidjen hibrid.