i ja imam pomoćni alat za lakše vađenje korpe:jedan cev od 1 ili 5/4 coli (sa navarenim maticom M20 i šrafom i odgovarajućom dužinom) treba postaviti na visinu nosača grla sa unutrašnje strane, i pomoću vijka raširiti šasiju da korpa lagano izađe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na opseznom objasnjenju ali moj komentar se odnosio na ovu poruku jer tu ne spominje se "sam cin" ko sto paor kazedanger je napisao(la):eh, i ja bi voleo tako al ima deo atara gde mi se neide sa klasom a i nemogu proci pa zbog toga moram da munducim korpu na zmaju,a uradi i zmaj dosta zita,caksta vise zmajem radim svoje jer baliram a klas usluga,nekom je to nocna mora skidati grlo,verujte 10-15 minuta i to sve sam
Bome taj je dobar, ili kombajn ili kolega.bobocan je napisao(la):ja nisam nikad imao problema sa korpom radim isto sve sam samo mi neko treba da je dignem a sam je uguram bez problema dok jedan moj kolega i korpu i sita cupa sa flasencugom
sve je dobro podeseno nego mala privreda nezadovoljava kvalitetbranko7 je napisao(la):Verovatno je korpa ukrštena ili nije podešena kako treba. Kakve su čokanjice ispadale nazad?