IMT i ZMAJ
Član
pozzz za moga komsiju bobocana....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,ponavljam da je glupost i apsurdno da po tome zmaj ima veci ucinak nego bilo koji drugi strani kombaj sa vecim hederom,koji je to kombaj bolji od zmajaSamo delimicno tacno! Sto vise mase ima na sitima veci vetar ti treba da podigne masu sa sita, da bi mogao da izduva, a sto jaci vetar imas to vecma mozes da otvoris sito jer prljavstina nece proci jer ce biti oduvana, a sto je sito otvorenije to ce vise mase proci kroz njega, i moras imati brzi elevator da stigne da odnese... Tu se lom ne povecava jako, veci problem je za lom je obrtaj doba, jer on napravi lom! A nisam ni pisao da rade NS.... Jos jednom napominjem da neradim ja tako ali znam ko tako radi i gledao sam mu stelovanja i u radu ne rasipa...danger je napisao(la):lovacke price,sto veci obrtaj vetra vece rasipanje ja iovako zatvaram priklopce,ubrzanje elevatora= veci lom,otvorenost sita prljavije,ubrzan heder vec imam,korpu ako raspustis do dzidze pionir prolazi ali NS neizvrsava dobro,moze da stavi i rupicasta sita ako hoce,ali podrzavam spajkija,bolje jutro manje dnevno uraditi pa cak i dva nego sutra ceo dan sarafati,ponavljam da je glupost i apsurdno da po tome zmaj ima veci ucinak nego bilo koji drugi strani kombaj sa vecim hederom,koji je to kombaj bolji od zmaja

tacno takomeshter je napisao(la):kada sam nosio pumpu i dizne od S-46 na proveru, majstor je rekao da razlicitim podesavanjima pumpe kod tog motora snaga moze da mu se menja, ako sam dobro zapamtio, izmedju 90 i 110 ks. tako da to sto pise na plocici nije merodavno, vec zavisi kako bosista nasteluje pumpu
U soji se nekad zagusi ako ima ambrozije, a u suncokretu mi se nikad nije zagusilo.paorpaor je napisao(la):Sve moze,samo sto ces sa zitnom korpom morati da vozis sporo i da strepis da ti se ne zagusi,jel kad se zagusi ima pola sata da odgusujes.