IMT i ZMAJ
Član
pozzz za moga komsiju bobocana....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo delimicno tacno! Sto vise mase ima na sitima veci vetar ti treba da podigne masu sa sita, da bi mogao da izduva, a sto jaci vetar imas to vecma mozes da otvoris sito jer prljavstina nece proci jer ce biti oduvana, a sto je sito otvorenije to ce vise mase proci kroz njega, i moras imati brzi elevator da stigne da odnese... Tu se lom ne povecava jako, veci problem je za lom je obrtaj doba, jer on napravi lom! A nisam ni pisao da rade NS.... Jos jednom napominjem da neradim ja tako ali znam ko tako radi i gledao sam mu stelovanja i u radu ne rasipa...danger je napisao(la):lovacke price,sto veci obrtaj vetra vece rasipanje ja iovako zatvaram priklopce,ubrzanje elevatora= veci lom,otvorenost sita prljavije,ubrzan heder vec imam,korpu ako raspustis do dzidze pionir prolazi ali NS neizvrsava dobro,moze da stavi i rupicasta sita ako hoce,ali podrzavam spajkija,bolje jutro manje dnevno uraditi pa cak i dva nego sutra ceo dan sarafati ,ponavljam da je glupost i apsurdno da po tome zmaj ima veci ucinak nego bilo koji drugi strani kombaj sa vecim hederom,koji je to kombaj bolji od zmaja
tacno takomeshter je napisao(la):kada sam nosio pumpu i dizne od S-46 na proveru, majstor je rekao da razlicitim podesavanjima pumpe kod tog motora snaga moze da mu se menja, ako sam dobro zapamtio, izmedju 90 i 110 ks. tako da to sto pise na plocici nije merodavno, vec zavisi kako bosista nasteluje pumpu
U soji se nekad zagusi ako ima ambrozije, a u suncokretu mi se nikad nije zagusilo.paorpaor je napisao(la):Sve moze,samo sto ces sa zitnom korpom morati da vozis sporo i da strepis da ti se ne zagusi,jel kad se zagusi ima pola sata da odgusujes.