Da li će to važiti samo za šestoredne adaptere ili za sve? Sve lepše od lepšeg...b_a_t_a je napisao(la):Zna li neko gde bi mogao naci kolica za sestoredni adapter kukuruza za zmaj?I kako im se krece cena?
Izlazi nov zakon pa mora da se vuce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li će to važiti samo za šestoredne adaptere ili za sve? Sve lepše od lepšeg...b_a_t_a je napisao(la):Zna li neko gde bi mogao naci kolica za sestoredni adapter kukuruza za zmaj?I kako im se krece cena?
kolica za adapter neznam gde bi mogao naci ali bi trebalo da mogu kolica za zitni heder da se preprave za nosenje adaptera, tako pise u prirucniku.ovo su skice sa podacimab_a_t_a je napisao(la):Zna li neko gde bi mogao naci kolica za sestoredni adapter kukuruza za zmaj?I kako im se krece cena?
Zmaj vec cetri pet godina nije napravio nikakav kombajn,a kamoli 143.zzivica je napisao(la):da li neko zna da li ima da se kupi nov 143 i koja bi mu bila cena sa nasim a koja sa cuminsovim motorom?
Neko ko nikad u životu nije zakačivao heder se dosetio da se to može raditi u sred njive Kuda plovi ovaj broddanger je napisao(la):koje sr.....,nisam merio 4 redni al po meni sad razmisljam i mislim da je heder duzi nego sto je siri,ustvari kad se stavi na kolica mislim da je siri nego kad je zakacen na kombaju jer je na kombaju u sirini tockova(a merdevine strce,izace zakon da se moraju i merdevine dizati ) i mislim da nema potrebe bar za kukuruzni da se skida vec da ce se moci nositi,a kako na kolica ko ima roto freze(tarup),uff al ga komplikuju
IMT i ZMAJ je napisao(la):Jedna mala molba za ZRENJANINCA ako moze da postavi Sliku od kabine ZMAJA 171M Hvala unapred
IMT i ZMAJ je napisao(la):u sunceti pa dimuje tu varijator
zrine892 je napisao(la):pa nema li taj kombajn hidromotora
to je 142 , guma je extra stanje hahahabranko7 je napisao(la):Dobri su, nema šta. I gume su ti dobre na 141.