Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако је таква амброзија види рачуна нема шта да проклиже...Mi radimo psenicu 22-19,a kukuruz smo radili 19-43. Soju prvi put radim a ambrozija je veca od mene a soja do koollena, bice veselo
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Prosle godine sam radio u slicnim uslovima. S tim da je i soja bila vislja od metar plus polegla. Naoruzas se strpljenjem samo polako. Prva i moze i malo varijatora. I dobro podesi zvrcu na gornjoj osovini grla i hedera da ako proguta previse mase ne pokidas osovinu.Mi radimo psenicu 22-19,a kukuruz smo radili 19-43. Soju prvi put radim a ambrozija je veca od mene a soja do koollena, bice veselo
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Arkadije, nikako da te pitam.... si ti siguran da je kratak? 3200 je taman kako treba.3250 je za pogon vetra,3200 je kratak.
Stavljao sam ja, lepši zvuk ima motor malo se manje dernja.Je li stavljao ko auspuh od Zmaja 143 na 142? Onaj sa sirokim loncem. Ima li kakve razlike tj. da li je motor sta tisi i jel manje mumla?
Nemozes da naspanujes zato sto su ti otisle glavcine na kajlama.Imam problem sa prenosom bitera i bubnja, kaiš ne mogu da našpanujem.