Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sito 16mm:yt2aca je napisao(la):ok... slikaj pa javljaj dimenzije.
poz!
Dobrinčan je napisao(la):branko7 je napisao(la):Ja sam moju 143 prebacio na 24 volte. Ubacio sklopku i još jedan akumulator. Sad više nemam s tim problema, pali kao lud.
Aj ubaci koju sliku da pogledam gde si to stavio. Koliko te je kostala investicija??
U priručniku za 142 piše da ide i donje sito podesivo, e sad neznam kome da verujem.... A bočnu kosu planiram praviti na heder, i produživati korito hedera, da bude kao na 143...Bobo je napisao(la):Vrsili su mi repicu sa zitnim hederom bez adaptacije za repicu pa je prosuto ne bas 50% kako danger slikovito prikazuje, al preko 20% je sigurno palo na zemlju. Umjesto bocne kose smo navarili dugacki siljak koji je gurao repicu pod heder jer bez njega se nakupljalo na desnoj strani cjelo cudo repice i otresalo ju...
ZMAJ prirucnik kaze za uljanu repicu:
Obrtaji bubnja: 650-850
Zazor korpe na ulazu: od 8-16mm
Otvor gornjeg sita: 1/4
Donje sito: 2.5mm
Smanjiti brzinu vjetra...
SAKULJAN je napisao(la):i jel si probao patent za skidanje grla jel radi
Isti princip kao i sa sirenom u bunkeru (neznam za 143 ali ovi pre to imaju), sam povezati sa sijalicom a ne sirenom.vlajko0209 je napisao(la):šta može da se ugradi na bunker o zmaja 143 da pokazuje koliko je pun?