abro
Član
Pa kod starijih verzija ispod kabine ali mislim da se tvoje pitanje odnosi gde se nalazi prekidač,davač (ili kako već), e on je u bunkeru i uključi sirenu kada je pun bunker.vlajko0209 je napisao(la):gde se nalazi ta sirena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kod starijih verzija ispod kabine ali mislim da se tvoje pitanje odnosi gde se nalazi prekidač,davač (ili kako već), e on je u bunkeru i uključi sirenu kada je pun bunker.vlajko0209 je napisao(la):gde se nalazi ta sirena?
Stara guma od unutrašnjeg creva, barem kod mene šljaka već 8-9godina.MONTOYA je napisao(la):to retko kod koga radi,kod mene prsla ona membrana na davaču,dal je neko našao nešto odgovarajuće umesto nje
Lično meni više znači na claas-u ona na 70%danger je napisao(la):sirena ko sirena,ima jedna sirena na koju sviras,u bunkeru ima gumeni kontakt koji kad se napuni zrno ga stisne na masu i napravi kontakt i aktivira se sirena koja se nalazi ispod nogu a iznad grla,u kabini bude prekidac na kojem mozes da iskljucis sirenu da ti neprobije mozak ako si na pola njive,bolje napraviti na sijalicu,na klasu ima 70% i 100% pun bunker sijalice
ZMAJ 142 RM nema prozor,a da bi ugradio moraš skidati tapacir...Bobo je napisao(la):Cuj, okrenes se svako malo i vidis koliko ima u bunkeru... bar na 142 nije problem staviti "prozor"...
Znam koliko još mogu da teram, dali će izdržati još jedan krug, dali ću stići do kraja njive... a ne kao na zmaju X puta sam se precenio šacometrijom oće-neće izdržati.danger je napisao(la):a sto....pa kad se 70 upali stane jos i haj a i posle 100 mozes jos malo da dolivas ako si blizu kraja njive