Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????20,5 kj soje sa prinosom oko 16 meteri po kj.
Koliko si ti dobio, trenutno se mogu naci za tepsiju ribee....3400e? To je bagatela jbt, ja sam moj onda dobro udao.
A po čemu ti to zaključuješ?Onda nije izrementovan pre 150 kj. Nace se tu jos po nesto.
Tako su radili japanci pedesetih i tako su radili korejci osamdesetih i tako rade sad kinezi vec dvadeset godina. Japanci i korejci su naucili zanat, ne znam dal ce ikada kinezi nauciti. Nije samo do inzinjera. Ima i do mentaliteta kupaca i potraznje. Ako mozes nesto prodati, sto da menjas? Tafe prodaje traktor iz pedesetih i ljudi kupuju. Belarus ista prica. Sustina traktora je ista, kao pre pedeset godina.Комшија сада је покојни ми је причао да је у С. Ковачевић давне 70год био џондиров неки комбајн и тада су долазили инжењери из змаја. Каже једне зиме су га целог раставили све сликали, снимали и цртали, а имао је нека маказаста сита ишла су у супротним смеровима и имао је још некиш простих и одличних решења. То лето су са њиме сваки дан на комбајну била по два инжењера пратила и записивала његов рад каже вазда је морао да пази да их не изгази када окреће и да му не упадну у витло или бункер. Комбајн није имао кабину каже да тадашњи универзали нису могли да му присмрде у брзини и у раду. И тада је рекао да од тих решења, није видео ни на једноме моделу змаја, да су џабе годину протраћили инжињери сликајући и снимајући тај комбајн када ништа од тога нису искористили.