Pokupovali te strane limenke i šerpe za koje nema majstora!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi u kreditima pa teraju da o'ma isplate .Pa kad terate kao da ste ukrali vi sa zelenim koNbajima
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Dodju iz fabrike da uzmu kombajn ako ne vitlas, kvari se reputacijaPa kad terate kao da ste ukrali vi sa zelenim koNbajima
Kod nas u selu su dva brata imala 141 i 142 prvo su kupili nov 141 a kad je izasla 142 nov,radili su sa oba kombajna i svi su pricali da je 141 isla bolje od 142 kombajne im je u to vreme odrzavao majstor koji je radio u Zmaj servisu a u cemu je bila caka niko nije znao...Neko vreme smo imali dva komada Z161. Jedan u ječmu ide 1.bez varijatora i na granici je da počne da prosipa pozadi preko sita a drugi je išao oko 4km/h u istoj njivi bez i jednog zrna da predje preko sita. Jednako podešeni kombajni, brat i ja smo ih vozili, sve kako treba i a razlika nebo i zemlja. Zakljucili smo da je taj 1.bio alergičan na osije i ječam i više kod nas ječam nije radio. U pšenicama su identično radila oba kombajna.
Isti slučaj dok sam radio u zadruzi na 162 zajedno stigli jedan guta drugi povraća ječam a u pšenici jedan radi čisto za koljivo i ne prosipa a ovaj drugi ako ga podesiš da radi čisto radi pola u bunker pola napolje, ebiga.Neko vreme smo imali dva komada Z161. Jedan u ječmu ide 1.bez varijatora i na granici je da počne da prosipa pozadi preko sita a drugi je išao oko 4km/h u istoj njivi bez i jednog zrna da predje preko sita. Jednako podešeni kombajni, brat i ja smo ih vozili, sve kako treba i a razlika nebo i zemlja. Zakljucili smo da je taj 1.bio alergičan na osije i ječam i više kod nas ječam nije radio. U pšenicama su identično radila oba kombajna.
Mozda u bos pumpi...Kod nas u selu su dva brata imala 141 i 142 prvo su kupili nov 141 a kad je izasla 142 nov,radili su sa oba kombajna i svi su pricali da je 141 isla bolje od 142 kombajne im je u to vreme odrzavao majstor koji je radio u Zmaj servisu a u cemu je bila caka niko nije znao...
Jel imas jos koju pumpu viska da naljutim i mog zmajcekaMozda u bos pumpi...
Kad sam na moju 142 namestio pumpu od 5106 osetila se razlika vidno