ZMAJ kombajni

Nisam skidao da vidim. Znači to bi prvo trebalo proveriti?

To je kopija orosa,ja imam na mom adapteru za kukuruz slicnu a radim i suncokret sa njim. u suncokretu nema problema ali u kukuruzu cim je se brze vozi od 5-5,5 lose secka. Kupio sam i montirao na dva moja beraca njegove secke(malte ne iste kao na snimku) lakse je traktoru ali krupniji bilj.sotaci od fabrickog tarupa.

Jel stavljao neko hidro pogon na zmaj 142, ali da se zadrzi menjac. Cini mi se da sam ranije video slike ali sad ih nema nigde.

Mislim da je spominjano kod tog hidro pogona onaj zmaj samohodni kombajn za silazu,od njega je navodno skinuta hidro pumpa,hidro motor,koliko se secam.

Ima li neko bilo kakvu informaciju, gde mogu kupiti zatezača varijatora vožnje za 132? Taj kukasti šraf mi treba sa onom probušenom kockom. Otpala je danas, i nismo mogli naći. Inače hoće li neko uzeti Zmaja 132? :D

Ima li neko bilo kakvu informaciju, gde mogu kupiti zatezača varijatora vožnje za 132? Taj kukasti šraf mi treba sa onom probušenom kockom. Otpala je danas, i nismo mogli naći. Inače hoće li neko uzeti Zmaja 132? :D
Auto sanja smederevo 062200525,026652539
Auto marko smederevo 026652186
Imt darko smederevo 026655070
Aleksandar opovo 0641184342

Nazad
Vrh