ZMAJ kombajni

Drugo je auto, zmaj nema elektroniku

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Nista nije zacepljeno, radio je kao cist atmosverac...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kako moze bez turba da ide,to mora da je dimilo kao nenormalno ,na autu kad skines usisnu cev da turbo ne gura vazduh u motor ,on dimi kao lokomotiva,i tako na duze staze sjeb.. motor.
Не знам ни дашка дима није било,а ни са снагом није било проблема целу сезону око 40кј жита,20-25кј сунцокрета и исто толико кукуруза је покосио.Да отац није чачакао око издува и ову сезону би он тако косио.

1400-1500e. Ja sam radio pre dva meseca. Ali bas bas ful, i ja nisam radio nista, samo skinuo motor i vratio ga nazad.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Hibrid gotov
Puž od deutza
Prsti idu od JD
fa4f21f69f2fcd8453a261dc5ed387e9.jpg

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Prsti od J.D-a ležu kao letva na šarova. 😂 Imao sam ih na Gertrudinom hederu, marke Forged bez kontra noževa a noževe kose uzmi kvalitetnije ne Schwartz za 60 dindži komad već u Mikronu Rasspe za 125 dindži i bićeš miran dugo, dugo vremena.Jedino je malo zeznuto nitovanje jer su rupe 5.5mm ali reši se.

Baća ja bi rekao da "forged" znači otkovan
Ili možda znači "FORGET" zaboravi na njih

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Moze neko da mi kaze domenzije mesinganih caura koje su smeste na poklopcu kocnica kod zmaja 142? One sto ne daju poluosovini da klamce....
Kod mene je to pojedeno katastrofa treba da se menja, nema da se kupi vec gotovo a nemoze ni da se izmeri unutrasnji promer koliko je pojedeno pa da majstor napravi nove.....

Nazad
Vrh