Sumadinac KG
Član
Nije problem u parama koliko ke taj ikaterm i gde pazariti?
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Може него онда мораш комбајн у зелено да фарбаш јер оће да има проблем са подвојеном личношћу почне нека шизоврена цепања да има.Kolege jel neko ugradjivao hladnjak od john deere kombajna na zmaja 142 kaze covek da moze i da nema problema sa prasinom i plevom
100 пута боља варијанта од С46 мотора. Генерално том комбајну је С46(105кс) мотор слаб овај ОМ352а му је малко јачи али од вишка снаге глава не боли растерећенији је и одма и мања потрошња.Gledam ovi dana neku 143 2002 godiste ima motor mercedes 170 ks verovatno naknadno ubacen . Da li je taj motor bolja varijanta od orginala 105 ks
И без турба је бољи од С46,мени прошле године заглавио турбо целу сезону је тако косио да ми нисмо то ни приметили док отац нешто није чачкао око усиса и чачне осовину кад она зарибала.Ta Mečka 352a ima tačno 157ks.Potrošnja goriva u odnosu na S46 je smešno mala, imao sam oba motora pa znam.