ZMAJ kombajni

Сад сам питао мајстора, каже у сув мотор око 18 литара стаје. Мада ово треба узети са резервом зато што сам гледао како сипају. Извуче мерач процени колико треба и суне 2 литре .

Dok sam imao 2 Zmaja u oba sam sipao 14l i na meracu je bilo skoro na max.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala.Koji bi bio neki bolji kvalitet lezaja,SKF ? ,da ne prodjem kao sa ovim nije ni 100 hektara izvukao ....

Da je bio sjajan nije, ali rogovi od jelena lopatara su mu došli glave
Česta pojava u njivama blizu vojnog lovišta

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Mislim da sam negde procitao da stavljate na odbojnom biteru dve ravne lopatice i dve cesljaste i tako se vozi u svim kulturama, jel to radi bez problema tako? cuo sam i da sa te cesljaste lopatice brze oslobadjaju mase nego ravne, jbm-li ga danas sam namontirao tako i trebam da zavrsim suncokret, pa soju, pa kukuruze...

Juce izleteo biter na slamotrese, osovina nastavila da se vrti i dalje :haha: i nikakav drugi kvar nije proizvelo...danas isao da kupim biter i prodavac me pita, a osovinu?? reko ovog puta ne!!
ovako izgleda
attachment.php
Moze i bez brenera 😂 nasao sam post ali nema slike iz 2014 god.

Naravno nedaca kad joj vreme nije. Zmaj 135, otisla 2 srafa nosaca reduktora tocka on se iskosio i onda mu se malo izvukla ona kratka poluosovina iz reduktora i pojeo je vrhove i na kraju ostao bez pogona. nekako smo ga navukli da doteramo do kuce asfaltom i sad je na dizalici sve se vratilo na mesto ali ne mogu da se izvuku srafovi smeta reduktor, kako se to radi ? I gde sad uzeti nove, mala privreda ili gledati negde iz delova da se uzme original ?

Nazad
Vrh