ZMAJ kombajni

Vidim sad na netu ,ima neku kao kuglu na kraju glave kose,ne ovako na slici gore sa rupom za sraf i lezaj.

To je napravljeno ujedno da bude osigurac ako kosa uhvati neko drvo, metal...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nije, mi smo menjali pre neku godinu, odradili iz prve , otvoris ga i najbolje sa njim u prodavnicu, kupi sto kvalitetnije

Пукао ми је носач мотора на 142 ту где иде цилиндар варијатора вожње,видим да је варено код прошлог власника,зашто се то десило?

Slažem se s time. Ja sam nekad na zmaju kupio nove kaiševe, zamenio, ali sam posle dva dana vratio stare jer su novi izgleda stajali u magacinu presavijeni pa je išlo da mi rasturi ceo varijator. A hoće to i kada dodje do proklizavanja kaiševa pa se oštete na nekom mestu.

Пукао ми је носач мотора на 142 ту где иде цилиндар варијатора вожње,видим да је варено код прошлог власника,зашто се то десило?
Pogledaj kakva je srednja rečenica varijatora vožnje, ako trese i baca obavezno balansiranje i nove carue na nosaču....

I ja trebam na mom taj varijator remontovati,trese kad kombajn ide brze,dok kad je preko varijator skroz ili skoro skroz usporen,ne cuje se uopste....

Не чује се варијатор чак сам и старе кајишеве вратио опет исто има вибрација...Чак успем да једнако нашпанујем оба кајиша.Дали би неко могао кад буде имао времена да ми измери колико има између звона мењача и шасије?Од доње ременице ка ламели тај простор....вертикални размак.

grunt negde imas luft....do sad sam vidjao vise puta luft na nosacu(viljuska) varijatora(on se vidi kad je skinut varijator) lupa kad da varijator ima lufta
a i luft na klipu gore..hoce da bude rupa jajasta...onda se lupanje smanjuje jedino kad je varijator skroz dole..al lomi nosac klipa
imali smo slucaj da je i nosac viljuske napukao iznutra pa je kosilo ceo varijator treslo i lupalo
za pocetak svakako skidaj varijator i u Vektor na proveru.....

Виљушку сам контролисао кад је варијатор доле нема луфта варијатор пикснован нови лежајеви...лично сумњам на доњу и горњу ременицу .

Nazad
Vrh