putin
Član
Колеге са змај 135 ицама,где се највише снабдевате деловима?Јесу ли делови исти као на 133 или је различито?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najvise delova koje moze da uradi dobar majstor smo pravili a poslednji put smo nesto iz Zemuna narucivali preko kupujem prodajem..Колеге са змај 135 ицама,где се највише снабдевате деловима?Јесу ли делови исти као на 133 или је различито?
150-250 evra, zavisi kako se pogodiš za polovnu...Najvise delova koje moze da uradi dobar majstor smo pravili a poslednji put smo nesto iz Zemuna narucivali preko kupujem prodajem..
Ja htedoh da pitam da li je neko na 135 (ili 133) menjao onu cingancicu sa reduktorom rose i koliko to kosta sad ? Ranije je bilo solidno skupo, mada sve vise mislim da vredi jer mi se cini da ovako sve vise trese heder..
Menjana cela kosa pre 2 godine a skoljka prosle godine..Može i bez reduktora, samo se zameni glava kose...
Pa sta znam, valjalo bi da bar jednom pogledam jer se menja konstrukcija.. Da je samo zamena dela nije problem kad sam rastavis pa isto sastavljas ovde se menja mehanizam ne bi se usudio sam bez neke konsultacije.. Mlad sam ja jos ima vremena da se uciSta tu ima da se zna ?,nije spejs satl majku mu.Ja sam vec sa 16- 17 godina rasturao neke moje masine i popravljao ih,ako za svaku sitnicu se zove majstor....
Aha, nisam ni znao da postoji to resenje. I koliko je to poboljsanje u odnosu na cingacicu, a koliko je losije u odnosu na ful varijantu sa reduktorom ? Onako od prilike, nije da mi sad treba neki detaljan proracun..Nismo se razumeli, izbaciš cigančicu a mesto nje staviš glavu kose koja ide kao i kad stavljaš redukror..
Može slika?Nismo se razumeli, izbaciš cigančicu a mesto nje staviš glavu kose koja ide kao i kad stavljaš redukror..
Kolega trese se zato što imaš negde lufta (bronzana čaura kroz koju prolazi osovina) ili ti kosa teško ide.Najvise delova koje moze da uradi dobar majstor smo pravili a poslednji put smo nesto iz Zemuna narucivali preko kupujem prodajem..
Ja htedoh da pitam da li je neko na 135 (ili 133) menjao onu cingancicu sa reduktorom rose i koliko to kosta sad ? Ranije je bilo solidno skupo, mada sve vise mislim da vredi jer mi se cini da ovako sve vise trese heder..
Nema sta da ne ide,ako nesto je komplikovanije,uslikas par slika kako je bilo pre rasklapanja i no problem.Apsolutno se ne slazem.
Ne voli svako srafanje, imam komsiju takvog, covek ima alat ali ne koristi!!
Plati majstora kad ima nekog remonta..
Uvek sam za to ako vec ne ide, prepusti profesionalcu i plati!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока