ZMAJ kombajni

Pa moras ici prvo u agenciju da ti popune onaj registracioni papir i da uplatis pa tek onda ides u SUP da ti izdaju saobracajnu!

@mica967
jel i kad registrujes auto ,ides odam u sup.ili ides na tehnicki,pa onda u agenciju da ti naprave potrebnu dukomentaciju,pa tek onda u sup :cao:

Ja kombajn najviše volim da spremam za žito u maju mesecu.... Ni vrućina, ni zima... A taman imam luft između baliranja prvog otkosa deteline do špartanja kukuruza!

Puno je kad tuku nozevi su klateci secka ima svoju nosecu konstrukciju-ojacanje pogon preko motora uslikacu ovih dana jednu na kombaju ugradjenu pa ce te videti. :cao:

ma ovih dana mrsio malo instalaciju na Zmajceku popadale one kontrolne lampice :zli: i nikako da resim onaj sat za obrtaje bubnja rastavljo ga sastavljo vrtio busilicom ima li neko ideju za novi ili dobar polovni posto ovaj malo zaglavljiva malo ne radi sad sam ga jos i ja popravio :haha: zvao Sabac nemaju na vasarima ni slucajno Teleoptika nema pa ajd da cujem predloge :bravo:

Nema Teleoptika(otisao u stecaj),ali je INsa preuzela masine i alate i nastavili proizvodnju(dokle ce samo,nezna se).
www.insa.rs
Cesto im sajt neradi ,blokira,zeza,nece sve da otvara,ali budi uporan. :ppozdrav:

Nazad
Vrh