savopunck
Banned
Ja reko ono malo nazubljeno što izlazi iz reduktora posle poluosovine,meni se pojeli ti nutovi pa kupio kod ozoraka ceo reduktor 150 evr,a to mala osovina 45 evra na buvljosu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da kolega ja sam to radio na svom zmaju i trajali su ti semeninzi 4-5 god sigurno posle sam menjao jer je jedan ne znam kako bese pokikado... napravi lepo te kocnice ja sam sve izmenio novo i gornje cilindre i donje male uzeo sam original zastavine ovde u KG u i to funkcionise super bez problema bez ikakvih prepravki. Mene je naprimer zezao korektor kocenja nisam mogao dobiti pedalu izbacio ga i koci zakiva.Remontujem kočnice na svom Zmaju 142, kupio sam ga pred dvije godine od čovjeka koji je imao zemljišta u ravnici , pa izgleda nije ni koristio kočnice jer u sistemu ni nema kočionog ulja. Cilindri kočnica su potpuno zahrđali, neupotrebljivi su. Ostavio bih originalne kočnice da mi služe kao parkirne, a za radne bih stavio automobilske disk kočnice . Na poklopcu kočnice po katalogu ide filc kao zaštita od nečistoča, pa me interesuje da li je tko stavljao obični gumeni semering umjesto filca.
Kad menjas i lancanike trebao si staviti i osovinu novu i to jacu od 143, lezaj stelujuci zatvoreni, jedno lepo vreme neces zavirivati tu.Na Zmaj 142,grlo,levo kuciste lezaja pogonske-gornje osovine,jel zna neko moze li se to kuciste pricvrstiti srafovima ?,fabricki je sa onim zakivcima kao.Staro mi je puklo zbog loseg lanca koji je izgubio korak,otisli i lancanici i lezajevi,sve menjam ali nzm sta i kako sa ovim kucistem.Plasim se da mozda ne pokida srafove,a nemam mogucnost da stavim zakivke,nzm ni kako...na hladno nema sanse,jedino da se greju valjda,a nemam autogeno.