Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav, da li je neko koristio podizace polegle mase na zmaj 142, koliko komada ste montirali kako se pokazalo u polegu?
Mislim da imam i ja jednu dugacku novu višak,moram proveriti ako te interesuje.Evo uzvukao sam izgleda da lezaj ide prelako kroz zvono. Ali dza je sad ovo, pvu manju sam kupio kod nasih dok je bilo magacina kao od 171, ali je kraca i ima 10 nutova, a moja ima 8 i duza je, luft se poceo pojavljivati na nutovima, ali moze ona jos. Nego od cega je onda ova kraca?? Prednji deo je isti gde dodje remenica, samo ovaj do zamajca ne pase...
https://s8.postimg.cc/xg00gc3ol/P_20180618_135610_BF.jpg
- - - - - - - - - -
Imamo namontirane na 142,ali smo morali da ih prilagodjavamo jer ima produzen sto heder i drugi ugao kose,ali nismo uzimali nasu malu privredu,jako su mekani,vec cini mi se od JD(sve pase,sem ugla).veoma dobra stvar,samo opasno je ako se otkine ne daj Boze...pozdrav, da li je neko koristio podizace polegle mase na zmaj 142, koliko komada ste montirali kako se pokazalo u polegu?