nikola720p
Član
Ima vodeno hladjenje ali kao da ga i nema ,mene pitas kako je izmerio 180c nemam pojma...ja mu nisam poverovao u to ,jel sam video da nagravirano 120c...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ubrzavajte ljudi Zmajčeke niste na trkama.Kada nasviras Zmaja da na asvaltu ide preko 19-20 km/h to ima svoje posledice,sigurno i provereno.Mnogo je jeftinije i bezbednije ici 15-18 km/h koliko mu je i fabrički predviđeno.Kombajn nikad ne kasni,samo kada stoji i kada se opravlja u sezoni.Time što ćete ga ubrzati na putu ne znači da će biti brži i po učinku.
Pisali ste o grejanju motora,pisao sam već,onaj promašaj što je fabrički bio na Z-170, Tam 5 cilindara mi je u žetvi pšenice u 15 popodne uključivao alarm na 135c.Novi su bili davači temperature i mehanički i digitalni tako da je sigurno bila ta temperatura.Nenormalo se grejao.Motor na Z 171,Tam 6 cilindara se daleko manje greje.Ali zato je sada gore Mečka i tih problema više nema.
Sto ceo trap? Sta mu je?Koliko košta zadnji trap za 170-ku i gde ima da se nađe? Može cena bar i okvirno.
Sto ceo trap? Sta mu je?