diesel d-60
Član
Ja sam ovaj lezaj platio 500 din. Trebo sam ih uzeti vise... pise na kutiji made in usa kentaki, valda nije niskobudzetni,venac sto drzi valjke je mesingani, il bronzani sta znam.. samo mi krivo sto sam samo jedan uzeo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je Maticu...preko njih je i uzeto,a preuzeto u jednoj prodavnici U Zr...Ima u Bell Impex-u Original Frank podizača namenskih za Zmaja.Koštali su oko 2.000 komad.
Ne jedi se,neg sta neg kentaki,al prc kentaki...Ja sam ovaj lezaj platio 500 din. Trebo sam ih uzeti vise... pise na kutiji made in usa kentaki, valda nije niskobudzetni,venac sto drzi valjke je mesingani, il bronzani sta znam.. samo mi krivo sto sam samo jedan uzeo...
Sutra ako uhvatim vremena slikacu.Srdjane daj neku sliku od tog produzenog stola na 142
A jel imas heder 4,8,kad vec nudis?Imam garnituru za heder od 4.8 m.
Jeste li vi to dogradjivali... ?Sutra ako uhvatim vremena slikacu.
Jeste li vi to dogradjivali... ?
Ima kod nas u selu jedan 142 sa produzenim hederom i puzem vecim u precniku mislim od deutza, i vitlom na neke klackalice da se izbacuje kad se spusta..