jbrtka
Član
necu stoposto da tvrdim,jako davno je bilo kad sam radio te nosace prstiju.ali nesto mi se mota da je osovina fi 28...i mislim da idu civije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari imam problem sa kombajom (zmaj 170) : nemogu da mu dignem obrtaje bitera više od 820 obrtaja (u katalogu piše da treba da radi na 850). Šta mislite oće mu biti ovi obrtaju dovoljni da normalno rade lađa, sita, avcuzi...?
Izgleda da motor nemože više da primi gas...
I kod mene je zaribao, vitlovi rade jednom brzinom uvek.Pošto ste se dotakli 135 da iskoristim priliku.. Treba mi ''razvodnik noznih komandi'' (naziv iz kataloga).
Ventil sa papucicom za kontrolu varijatora vitla.
Gde bih mogao da potražm deo?
Pošto mi je u servisu receno da je ''komplikovan'' remont.
Propušta i vitlo se samo ubrzava u toku rada...
Moj brat iz sela kaze da se motor grejao na cak 180C ja mu nisam poverovao,motor bi explodiro na takvoj temperaturi...Svaki kombajn pred sezonu trazi detaljan pregled i zamenu istrosenih delova. Kada se to uradi, posle ostaje samo podmazivanje i gas-vatra .
To sto se kvari najvise zavisi od gazde i masiniste. Za budalu koja bi i cekic pokvarila i nov Lexion jekrsina.
Moj brat iz sela kaze da se motor grejao na cak 180C ja mu nisam poverovao,motor bi explodiro na takvoj temperaturi...