ZMAJ kombajni

U Mikronu Sirig.Možeš da uzmeš duple prste J.D bez kontra noža i noževe J.D koji pašu na svaki Zmajev heder a prut i klizače Zmaj možeš bilo gde osim ako ne planiraš i njih u boljem kvalitetu mada bi ja pre uzeo komplet Šumaher za malo više para i miran si.

Kod mene na Zmaju su J.D dupli prsti i noževi takođe.Ja sam prezadovoljan tom kombinacijom.Razlika u ceni između J.D duplog prsta i Schumacher d.prsta je celih 200 dinara.Noževi su takođe cenovno slični jedino ne znam cenu pruta i šrafova za Schumacher nož.

Na kilogram,ali ne moze da se uzme manje od 5 kg.U jednom kg ima 40 m zice debljine 2 mm.Cena je 420 din/kg.
Zvacu sutra jos negde,mozda ce moci manja kolicina.Po mojoj racunici,ne treba mi vise od 1,5 kg.

Nije velika investicija i da uzmeš 5 metara.Ako se dobro sećam kod prodavca rez.delova komad žice sam plaćao 50 euro centi.

Mislim da je 2 mm.Ali,moracu malo preciznije izmeriti.Sad vec nisam potpuno siguran.

- - - - - - - - - -

Probao sam danas neku obicnu zicu od 2,5 mm i prolazi kroz rupe na korpi.

0637783331 ili 037715141 covek iz trstenika radi mi hidrauliku na masinama vec niz godina jako je dobar i sto je najbitnije iskren. Kazes mu mere koje i on ti kaze koliko kosta ili ti on uradi ili ti kupis od njega. Meni je uradio cilindar varijatora voznje nov sa garancijom ako se ne varam 60 eura prosle godine

Nazad
Vrh