... Bar mislim...
Delimo misljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
... Bar mislim...
To je nesto slicno kao na silokombajnu, ako pukne jedan kais sva 4 se moraju menjati
Za sve to navedeno postoji objasnjenje ZASTO? Da ne oduglovacim ukratko,gde su remenice prosirene pa remen dotice dno,onda luft u varijatoru i plus i njemu bocne strane nisu glatke vec postoji zub u jednom delu gde je kombajn 90% radio,i onda remeni nejednake sirine zbog proklizavanja/znaci negde je 43 negde 41 i to ljulja varijator levo desno a i gore dole pa zbog toga i nekad puca cilindar,ali to je sve samo kod krseva a ja to ne uzimam u razmatranje,ovde sam ih se nagledao dosta.Kod nas sve može.Posle se ljudi pitaju zašto varijator kida remenje,zašto puca klip,zašto stradaju remenice...
Eh da je policija u vasem kraju kao sto je u nasem nebi se zezali sa registracijom. Kod nas su ljudi prevrtali i nebo i zemlju samo da registruju.Kod mene 90%.A vise od polovine nije cak iskoristila mogucnost onu na dva svedoka,zao ih za 100.e da mu naprave legalnost,suvisno je vise sta reci.
Danas bio covek iz Sapca kod mog druga u komsiluku da ugradi mehanicke kocnice na IMT 577.Po meni ovaj njegov sistem je odlican.Kaze da moze da ugradi mehanicke kocnice i na Z 142.To bi kostalo 100 evra plus kocione lamele,ako ih je potrebno zameniti.Sta mislite,da li se isplati ugraditi mehanicke ili sredjivati ove postojece?
Nisam ga pitao za garanciju,nisam se toga ni setio...Ali,kad sam video kako 577 koci...odusevio sam seAko daje dugu garanciju isplati se jer je tesko srediti postojece.
Mislim da se zove Radisa,Rade...Kako se zove taj sto je ugradjivao ? I ja sam uradio na 560 pre 3 godine i odlicno funkcionisu.
Nisam iz Vojvodine,ali sam u njenoj blizini.Imamo brda,ne mnogo,ali ima...Ne znam odakle si ali ako si u ravnoj Vojvodini, sta te kosta da ugradis diskove na poluosovine? Puno bolje i sigurnije rjesenje.
Rade se zove covek.Po njegovim recima on je zacetnik prepravke kocnica dok su ostali prekopirali njegov izum.