Rasa91
Član
Dok smo radili danas iskocio je kombajn iz brzine(142), njiva ima breg i kad je pocela da se spusta samo ooop. Sta bi moglo da bude? Menjac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ima neko prednju felnu za 143 ili 142 da proda,moze i ceo tocak sa gumom?
Motor je generalno odradjen,za kanal znam-kanala na remenici nema...verovatno je do semeringa.Naravno drugog,npr domaci INIS, namesti i garant ce drzati a ako imas onaj useceni kanal od prethodnog semeringa onda mozes i skratiti oprugu za 5mm,ali ako je motor pri kraju i duva na sve strane onda tu nema neke vajde.
Imam dva pitanja:
1. Kada se menjaju ona tri lancanika na uvlacnom grlu,lanac se skracuje-odnosno produzuje u zavisnosti za sta se kombajn sprema.Sta je potrebno kupiti (spojnice,poluspojnice) da bi se olaksalo to skracivanje odnosno produzavanje lanca? Ne bih svaki put da se mucim sa nitovanjem...
2. Gde bi mi preporucili da kupim one gume koje idu na adapter,a koje sprecavaju klip kukuruza da ispada? (te gume imaj i beraci)