Bravo Ćiro,srećno,laku noć!Sve zavisi od motora... Ako ne upali postoji verovatnoca da se predomislim nije nista gotovo jos... Ako taj motor upali eto ga kod mene...
I taman ce da bude veselo u radionici..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo Ćiro,srećno,laku noć!Sve zavisi od motora... Ako ne upali postoji verovatnoca da se predomislim nije nista gotovo jos... Ako taj motor upali eto ga kod mene...
I taman ce da bude veselo u radionici..
Mislim da bi bilo pametno da otvoriš temu sa naslovom Ćirine fantazije. Bez uvrede ali ti si u stanju da u roku od sat vremena izbombarduješ određenu temu pitanjima koja se na kraju svode na džabe ste krečili.Pod time mislim na savete i odgovore članova na pitanja koja si postavio a na kraju hvala svima,već sam kupio.
Sta to npr. ne moze da se izremontuje,odnosno zameni?Ima stvari koje jednostavno ne mogu da se izremontuju.
Ciro,sta se desava sa Zmajem? Je l' pala kupovina? Izgleda da si se naljutio na moderatore,pa neces da nas izvestavasBrine me motor... Vlasnik je nazalost preminuo i kombajn sad prodaje njegov komsija (dok njegov sin ne dodje iz inostranstva sad u subotu) i obije pojma nemaju sta je sa tim kombajnom... Samo znaju da stoji tu pod supu 10god.. Nervira me to sto je kabina najvise stradala od rdje ali je zato od kabine unazad odlican... Nigde nije lomljen ili varen.. Nevolim da je izlomljen negde na sasiji to mrzim,a kabinu cu da sredim... Rasturicu ga celog i ofarbati.. Planiram teg za do godine da ga sredim ove godine cu da vozim 132 i Claas-a a zatim sredim ovaj 161 i prodam 132 jel cak nema ni orginalni bunker...
Nisam ga slikao jel je vec bio mrak... U subotu idem da probam da ga upalim.. Ako nece da upali bogami neznam sta da radim.. Ima tu oko 60+ km do kuce...
Kupovina ce da bude 99% pa ce da popijemo nesto naravno...
Drage kolege poljoprivrednici,imao bih jedno pitanje vezano sa kukuruzni adapter za 133,da li je neko mozda cuo da ima sa dva reda i kako poklapa kombajn???
http://poljoinfo.com/attachment.php?attachmentid=8821&thumb=1&d=1430665554
da li ova remenica mora ovako da stoji ili mora da se primakne menjacu??? to je na 133-ci
- - - - - - - - - -