U Dugi nije bilo adekvatne pa su farbali sa onim što su imali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije 88 sigurno....84 ili 85-taNema veze s kvalitetom kombajna. MISLIM da je to bila 88 godina kad su farbali kombajne u narandzasto s bijelim hederima i bijelim felgama. "kao" za izvoz a svi ostali u jugoslaviji...
Da sve tako i kod mene i jos i opruga za lakse otvaranje cevi,i onda nebi bilo lose da potvrdimo od koje godine su isli cetvrtasti farovi,mislim da je ranije u temi i to spominjano kao od 87 pa na dalje ali cesto po oglasima gledam...valjda sam video i 92 a na njemu okrugli farovi,pa kakva je onda to mucka?tacno, i moj je bio 85. imao je beli heder kabinu i felne. uz to dugu cev za istovar, grejanje i tapaciranu kabinu i mali volan.e da i slova su bila bela ne zuta..
Imaš fabrički oprugu za otvaranje kipe?Da sve tako i kod mene i jos i opruga za lakse otvaranje cevi,i onda nebi bilo lose da potvrdimo od koje godine su isli cetvrtasti farovi,mislim da je ranije u temi i to spominjano kao od 87 pa na dalje ali cesto po oglasima gledam...valjda sam video i 92 a na njemu okrugli farovi,pa kakva je onda to mucka?
Pokriven mi je ceradom,a skidam je za par dana radi kopcanja hedera pa cu tad slikati.Stavi sliku da vidimo tu oprugu
Fabricki nije 100% posto tamo ne bi varili maticu za kraj sipke da tako mogu zakopcati oprugu Obecao sam uslikati kod kolege na kombajnu i prvom prilikom i hocu.
Pod stranicom je na 161 opruga i kolega mi je rekao da je s tog kombajna kopirao sistem i napravio na 142. Na ovoj slici se fino vidi kako je stranica proslicana i gdje se nalazi poluga i opruga. Slika je necija s foruma, nemam pojma cija ali se sve vidi:
http://www.dodaj.rs/f/z/v5/1rP3n0nb/p2030027.jpg