sinisa1979
Član
Probaj ovde 064 2173787. Ne znam da li se covek još uvek bavi sa gumicama jer ga ne vidjam na vašaru u B. Topoli ali nazovi pa proveri.jel zna neko dimenzije gumica za varijator voznje na zmaju 162 i gde mogu da se nabave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj ovde 064 2173787. Ne znam da li se covek još uvek bavi sa gumicama jer ga ne vidjam na vašaru u B. Topoli ali nazovi pa proveri.jel zna neko dimenzije gumica za varijator voznje na zmaju 162 i gde mogu da se nabave?
jel zna neko dimenzije gumica za varijator voznje na zmaju 162 i gde mogu da se nabave?
Rastavio sam danas,ima tamo 4-5 gumica da se zameni kad se sve rastavi,probacu sutra negde da nabavim
Probaj ovde :http://www.higum-m.co.rs/proizvodi-hidraulicke-garniture-cat-kombajni.phpjel zna neko dimenzije gumica za varijator voznje na zmaju 162 i gde mogu da se nabave?
Posumnjao bih na loše gumice ali kad kočnica uhvati onda drži jako nema popuštanja mislim da ću prvo da probam da dotegnem diskove pa da vidim šta se dešava a parkirnu ću popustiti da hvata odprilike na pola.
Montoya probavao sam i to isto se ponaša kao i pojedinačno
Pa ja koliko znam samo tu i ima da se ozračuje nema nigde više ali rešio sam problem nisu mi diskovi bili dovoljno dotegnuti pa je klip imao veliki hod sad je sve ok
Cest slucaj kod zmaja je kad se rade kocnice i ulje izadje iz sistema dal to bila zamena gumica ili komplet cilindra i kad se posle sve vrati i ozraci na donjoj sisici nemoze da se dobije kocnica,imao sam taj problem vise puta,kad god se luftira samo ulje ide na sisicu al kocnica slaba,bez obzira sto nema zraka na donjem cilindu ostane i podkrade se vazduh u gornjem i zato se ozraci na samoj cevi na gornjem cilindru i dobije kocnica od sale,zato sam te i pitao sto sam se i sam mucio pre dosta godina luftirajuci satima,vazduha nigde a kocnica katastrofa,al posto si resio problem sretno kocenje........