ZMAJ kombajni

Jaojjjj zgleda da je Boba u pravu.Nego maticu proveri ti bolje na tvom pa ako tako to funkcionise kod tebe da ih ne menjam.Jer mi pomagao drugar zato sto jedan sam nema sanse da ih ukopca,i sad ako ga nazovem i ovo mu saopstim trajno cu biti nedostupan pretplatik za njega.

Jaojjjj zgleda da je Boba u pravu.Nego maticu proveri ti bolje na tvom pa ako tako to funkcionise kod tebe da ih ne menjam.Jer mi pomagao drugar zato sto jedan sam nema sanse da ih ukopca,i sad ako ga nazovem i ovo mu saopstim trajno cu biti nedostupan pretplatik za njega.
Ma kolega sta se sekiras samo okrenite vitlo i zice ce doci na svoje mesto uz malu prepravku remenice:osmeh:

Bravo Bobo, stvarno su naopako,ali bolje da si precutao i postedio me muka.Prve desetak su isle nekako papagajkama,a posle sam morao manjim rocanglama jer su letve deblje i zato nije htelo normalno da se ukopcavaju ali sad se verovatno sve naleglo pa ce ici mozda malo lakse.

Ovde gde sam oznacio imas polomljen usmerivac otkosa koji kroz slicovanu rupu treba da prolazi u unutrasnji deo hedera. Sredi i to jer bez njega ce ti cesto motati masu na kraju spirale.
img1405.jpg

Bravo Bobo, stvarno su naopako,ali bolje da si precutao i postedio me muka.Prve desetak su isle nekako papagajkama,a posle sam morao manjim rocanglama jer su letve deblje i zato nije htelo normalno da se ukopcavaju ali sad se verovatno sve naleglo pa ce ici mozda malo lakse.
Ako ne bude polegnutog žita neće ti ni smetati :osmeh: tako da sačekaj možda ih ne moraš ni okretati za sledeću sezonu

Ma gotovo vec sam jedan red okrenuo i normalno ipogulio farbu,no ofarbacu komplet letve sa njima nanovo.A za onaj usmerivac bas sam se pitao cemu li sluzi ta cevcica koju si oznacio na slici jer tu nista nije bilo,nisam to video na nekoj slici,jel tu treba gurnem i stegnem neku okruglu sipku oko fi 12 i koliko unutra u korito da je pustim dugacku?

Tako je isto i moj komsija uradio, prvog stavio pogresno i onda i sve ostale, al on je terao tako zito, a i suncokret te godine, Mislim da bi i ostavio tako, al su ga zezali ostali kombajneri pa je prepravio:haha:

Da li neko zna koj lezaj ide na vetar, zmaj 142? U katalogu pise 11206, a prodavac tvrdi da je 6206.

Nazad
Vrh