MONTOYA
Član
Bobo jeste tvrdoglav
ali je i upravu
ali je i upravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potvrdjujem naopacke postavljeni!Prsti su stavljeni naopacke.
Ma kolega sta se sekiras samo okrenite vitlo i zice ce doci na svoje mesto uz malu prepravku remeniceJaojjjj zgleda da je Boba u pravu.Nego maticu proveri ti bolje na tvom pa ako tako to funkcionise kod tebe da ih ne menjam.Jer mi pomagao drugar zato sto jedan sam nema sanse da ih ukopca,i sad ako ga nazovem i ovo mu saopstim trajno cu biti nedostupan pretplatik za njega.
Ako ne bude polegnutog žita neće ti ni smetati tako da sačekaj možda ih ne moraš ni okretati za sledeću sezonuBravo Bobo, stvarno su naopako,ali bolje da si precutao i postedio me muka.Prve desetak su isle nekako papagajkama,a posle sam morao manjim rocanglama jer su letve deblje i zato nije htelo normalno da se ukopcavaju ali sad se verovatno sve naleglo pa ce ici mozda malo lakse.
Uglavnom je bio OM352.drustvo ynali neko oznaku motora na ZMAJU 161 , mercedesov motor me interesuje i dali je turbo