ZMAJ kombajni

Montoya a može li slika sistema sa druge strane stranice da se vidi kako je rešeno kačenje sajle

E to košta 50e na kućnu adresu :osmeh:
5dbdb2352569861.jpg
[/URL] [/IMG]

Poslednja izmena:
Pa da može na glasovnu komandu kažeš nekome ko stoji na platformi da zatvori i on to uradi :haha:

Posto vidite i matice na slici niske rezolucije,onda da cujem ocenu za ovaj moj rad,odnosno dali je vredelo mesec dana rada na njemu?I naravno ako ima koje greske... ukazite.
img1408.jpg
[/IMG]
img1403.jpg
[/IMG]
img1405.jpg
[/IMG]
img1406.jpg
[/IMG]
img1407.jpg
[/IMG]

Trebao si kosu izvaditi i ofarbati u crno pa je vratiti nakon farbanja hedera :osmeh:
Šalim se,dobar posao...fali ti jedino "srp" na vrhu leve stranice
Da i pritiskivač si stavio pogrešan,na glavu kose ide drugačiji

Trebao si kosu izvaditi i ofarbati u crno pa je vratiti nakon farbanja hedera

Dok sam ga radio kako koji prijatelj mi dolazio i gledao kako svaki deo posebno ispeskarim pa ondmah u zastitnu pa tek tad spajanje...pitanja su mi bila tipa"Bio li si skoro kod lekara...kod onog za glavu.."Hah bar su me zasmejavali a donekle su bili i u pravu.
Srp nije ni bio na njemu i mislim da mu ne treba,a potiskivac je isto bio tako i planiram na tamo da ga zamenim jer ga nemam

Poslednja izmena:
Evo ga i oko sokolovo koje primjecuje matice na slikama niske rezolucije pa sam tako i primjetio da su ti federi (prsti) na vitlu montirani naopako ;)

Inace, nema nikakve zamjerke, svaka cast na ulozenom trudu.

GARANT. vrhovi prstiju trebaju gledati prema kombajnu i tako podizati polegli usjev, zar ne? a ovako su okrenuti prema naprijed i tu u poleglom podizanja nema, nego ovako okrenuti prsti samo glade odozgora...

Svaki zmaj i opcenito svi kombajni koji sam do sad vidio imao je okrenute vrhove prema kombajnu, zato mi ovo izgleda naopako.

Nemoj da su stvarno naopako jer sam ih ceo dan jedva ukopcavao,nove letve pa sire par mm i namestanje je bilo nemoguca misija.A bili su ovako kada sam ih skidao?

Glackop, pogledaj na google slike zmaj hedera pa vidi kud su vrhovi prstiju okrenuti... Apsolutno nema smisla da gledaju prema naprijed...

EDIT:

Evo par slika da se vidi o cemu pricam:

DF heder s metalnim prstima:
heder-3.6-m-kombajn-fahr-deutz-fahr-slika-35363517.jpg

DF heder s plasticnim prstima:
A434877_2.jpg

Zmaj heder: (nisam nasao sliku na kojoj se lijepse vidi)
2.jpg

Heder zmaj 142:
8788_91_2.jpg

Nazad
Vrh