Zato i jeste cenovno povoljniji.Istina je da ozbiljan remont košta baš dosta vremena i novca ali vredi uraditi i ne žaliti ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bio da gledam taj jos zimus a jos nije prodat... onda vam je jasno u kakvom je stanju.
Sta to znaci`` ide kao mutav``
Cena remonta mnogo zavisi od stanja u kakvom je kombajn pa je nezahvalno lupati cifre,samo gume mogu da prebace 1000e...Koliko je potrebno novca da se kombajn zmaj 142-k kompletno remontuje od limarije,farbanja,osovina,lezajeva,remenja,lanaca itd?I koliko kosta da se skrati heder na istom jer kod mene ima dosta atara gde ne moze da se prodje,kazu da ide ko mutav sa skracenim hederom jel to istina?
Za 2.000 da se izremontuje kombajn skroz na skroz može ako se jajari a to nije posao.
Ko nije probao 141 i 142 sa skracenim kederom na 3,6 taj nezna sta je posao.Naravno da je bolje skratiti,to mnogi rade.Gde ste videli kombajn strane proizvodnje u klasi sa 141 142 sa tolikim kederom na toliki ulaz.Ista je prica i za 132 133,a tek vrhunski promasaj propale fabrike i fabricki keder 3,6m na nekim 132 133 na ulaz od samo 78cm.Koliko je potrebno novca da se kombajn zmaj 142-k kompletno remontuje od limarije,farbanja,osovina,lezajeva,remenja,lanaca itd?I koliko kosta da se skrati heder na istom jer kod mene ima dosta atara gde ne moze da se prodje,kazu da ide ko mutav sa skracenim hederom jel to istina?