Trebalo bi da je sa krupnim saćem ako je original kombajnski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio da to kupim u radnji gde se prodaju gume raznih debljina u rolnama sa jednim ili vise sloja platna ali ok onda cu potraziti gotovu,kod Muzlaia sam vec pitao i nema.
Lim i uopste metal se peskira suvo,mokro peskiranje se koristi za recimo skidanje starih fasada i slicno...a samo zato je mokro da nebi bilo prasine,da limariju na kombajnu peskiras mokro cim se prosusi ,sve bi bilo oksidirano.Vec desetak dana gledam da li da kupim pistolj tj adapter za vodeno ili da ga radim sa suvim peskiranjem,jer imam uslova za obe varijante,i ako ga budem priveo do kraja kako sam zamislio i krenuo od motora,gde onda da ga pusim pur penom...stvarno ne ide.No videcemo da li cu istrajati u nameri da ga vratim sto blize stanju u kom je nekada davno bio.
Koju debljina lima si stavio?Ja sam tu gumu izbacio i umesto nje stavio lim i to je večno....
Koju debljina lima si stavio?
Ja cu uraditi lim umesto zavesice deluje mi bolje, a sa strane naravno malo pur pene
I to produzenje od 5cm je prava stvar, jer je tako rastereceniji predni deo sita i pri vecoj kolicini zrna nece bacati sa strane zrno