Bobo
Član
Zar nije malo "tjesno" terati 162 i 4 reda kukuruzni heder? Pogotovo dok se urade uzglavnice ili ako se prosjeca njiva po sredini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje koje nema odgovor. Golf je isto navikan da je auto .Puno je bolji SAAB .cak je u Svedskoj ispred Volva.Kod bi nasem coveku doterao u dvoriste Golfa i SAAB sta mislis koga bi izabrao.
Ciro jesi li gledao ikada 162 sa 4reda adapterom kada znas da odlicno ide?Ja imam 161 i 6-toredni adapter,a komsija 161 sa 4-vorednim adapterom jedva se uklapa zbog sirine tockova posto ima siri gaz od 142 i kada kosi mora uvek kontra stranom da ide da mu cula bude iznad nepokosenog.Sa 4 reda nema kipovanja u hodu i brzi je "MOZDA" za 1kmh od mene sa sestorednom ali ja kipujem u hodu dok on mora na kraju njive da kipuje i dok on na krug skine 8 redi ja 12 i nista kombajnu nije tesko sa 6-orednom adapterom osim za transport kroz saobracaj kada ides!Moj glas definitivno ide 162!!! Mercedes motor mnogo veci i sposobniji kombajn od 142... Sad sto je toliko izvikan i na ceni 142 stvarno enznam a sto 162 niko nece???
Zmaj 162 sa 4 reda adapterom za kukuruz odlicno ide jer je on fabricki nosio 6 redi adapter... Nadji DOBROG 162 i samo gas...
Nije siri je gaz kod 161-2 od 141-2,a visina je oko 4,50m ako se nevaram mada oticu pa cu izmeriti da bude u cm tacno!Koliko je 161-162 visa od 142?
Sirina prednjih tockova je ista, tako?
Ciro jesi li gledao ikada 162 sa 4reda adapterom kada znas da odlicno ide?Ja imam 161 i 6-toredni adapter,a komsija 161 sa 4-vorednim adapterom jedva se uklapa zbog sirine tockova posto ima siri gaz od 142 i kada kosi mora uvek kontra stranom da ide da mu cula bude iznad nepokosenog.Sa 4 reda nema kipovanja u hodu i brzi je "MOZDA" za 1kmh od mene sa sestorednom ali ja kipujem u hodu dok on mora na kraju njive da kipuje i dok on na krug skine 8 redi ja 12 i nista kombajnu nije tesko sa 6-orednom adapterom osim za transport kroz saobracaj kada ides!
- - - - - - - - - -
Nije siri je gaz kod 161-2 od 141-2,a visina je oko 4,50m ako se nevaram mada oticu pa cu izmeriti da bude u cm tacno!
Tomo a što nemože sa 4 reda da kipuje u hodu 161-2?
Komsija ima 161 sa 4 reda,a adapter je od 141-2 i on mora stalno kontra da ide da mu cula bude iznad nepokosenog e sada moguce da kod njega nisu dobro uradili kacenje pa adapter kao da je u levoj strani vise pa zato i ide kontra da mu desni tocak nebi rusio nepokoseno i da stepeniste uvek mora da mu je podignuto!A sto mora da ide kontra stranom? Tj da mu lula bude iznad nepokosenog? Montoya@ ja mislim da je Zmaj 142 najbolji kombajn i uskladjen je, osim 171-ce koji je veci i isto tako je koliko sam citao na forumu jako dobar i uskladjen.
To jeste da je laksi i gume ga i ne osete za razliku od setorednog ali taj problem se da lako resiti!Jos jedna velika prednost kod cetvorednog adaptera je ta sto je mnogo laksi nego sestoredni i manje trpe gume. Oni sto imaju sestoredni a nemaju dobre [ruske] gume znaju da to ne pije vodu jer je pretesko. A za sve drugo je sestoredni po meni bolji.
100ha godišnje? Pa to se sa 141-2 zna skinuti u sezoni a ne za godinu dana....
Jedino ako misliš skinuti 100ha za 2 dana onda nije 142 za tebepriča je bila oko 100ha ukupno za celu godinu a to je za kombajn i kombajnera smejurija,da se pošteno i ne umori
100ha godišnje? Pa to se sa 141-2 zna skinuti u sezoni a ne za godinu dana....