Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu isti menjači na ta dva kombajna.Ja istina nisam veliki poznavalac 135 ali koliko sam ga gledao nisam zapazio neko povećanje kapaciteta u odnosu na 132.Ono što je najvažnije i počemu se meri kapacite nije heder nego bubanj.A ono najvažnije je površina sita i slamotresa .Nije isto 3kvadrata i 6 kvadrata sito .I motor čak nije presudan. Zatim idu oni transporteri . Mislim da je to kod 132 i 135 sve isto.
@cira92
Koliko je izasao komplet lezaja? Mislio sam i ja ove godine pre sezone promjeniti, pa me interesuje koliko je to kostalo ?
Evo bas sad gledam u kataloskom upustvu za Zmaj 135 jer imam to upustvo, pa pise da je brzina Zmaj 135 u drugoj brzini od 1,97 do 8,2 km/h
Mada cu ipak da cackam jos oko njega da slucajno uocim nesto sto nevalja.... Posle samo gas kad je sve ispravno... MOj je npr 3m.... Cak mislim da ima neki sa 2,5m, ali nisam siguran, znam da 135 ima sa hederom 2,55m, mislim da ima i 133.