ZMAJ kombajni

Moguce da je ovo neki stari snimak iz 2005-2006, dok su se oni jos proizvodili kod nas. Pise na njima Zmaj 135, a ako su dobili licencu, mislim da ne bi smeli pod istim nazivom da rade.

Meni je pričao čovek da je išao pre 2 god. u zmaj da uzme onu kopiju računa da pokuša da registruje kombajn i da je se službenica koja tu radi javila na telefon,zvao šiptar i hoće da uplati dve 135-ce ...
jedva mu objasnila da više ne rade...šiptar nije mogao da veruje

Da ubacim i ja par slika mog Zmaja 133 kupljenog ove godine pred pocetak zetve.
zmaaaaaaaaaaaaaj.jpg

zmaj-133333333333333.jpg

siptari su opsednuti nasim zmajevima narocito sa 133 i 135,strane da ne vide.To sam primetio dok sam prodavao mog zmaja od 15 poziva za oglas 13 su bili siptari. I veliki su poznavaoci tih masina.

@Janosh
Nije tajna a i pisao sam tad kad sam kupio cijenu, placen je 6200 evra,ovo godine je bila bas velika potraznja za malim kombajnima u mom kraju, pa im je cijena ove godine bila veca za 1000evra ako ne i vise u odnosu na dosadasnje godine.Ja sam ga kupio u perfektnom stanju, pre zetve pregledan nije bilo nista za promjeniti, tako da i zetvu sam zavrsio sa njim bez ijednog kvara, sto se tice kombajna zadovoljan sam, za nase krajeve odlican jer su parcele male, a i odrzavanje nije skupo, pogotovu meni je prva zetva bila ove godine, do ove godine nisam imao a ni vozio kombajn.

Posto sam vec ugovorio kombajn, upitanju je Zmaj 142. Zanima me koja je njegova duzina sa hederom? Da bih znao zbog dvorista....

1387900053-1500-x-1125px-IMG_0917.JPG
slika
Kada sam kupio 142 na njemu je bila skinuta kukuruzna korpa a data mi psenicna koju treba da montiram ali tek nakon prolecnog restauriranja a nesto gledam ove dve rupice za sraf M10 po farbi se vidi da je tu kao nesto bilo srafnjeno a ja to nisam dobio jel ide tu sta i cemu sluzi?

Poslednja izmena:
Da li se varijator voznje na Zmaj 142 balansira? Ove godine sam imao velike probleme sa varijatorom, pa hocu sad posle praznika da krenem da mu radim varijator, sve mi je razbio pa stavljam novo. Neki mi kazu da se varijator voznje (onaj tocak na sredini sto su oba kaisa na njemu) balansira. Da li se balansira i gde ima da se balansira to?

Ne sme srednji disk da klima već samo da klizi po osovini
ima nekoliko firmi koje se bave balansiranjem pisano je o tome i na forumu,ja znam za jednu iz Šapca
al prvo sredi varijator pa probaj...dal ga uopšte treba balansirati

Nazad
Vrh