grunt
Član
Shale http://www.putnikpromet.co.rs/ neces pogresiti,godinama uzimam od njih nikad nisam imao problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar oznaka RM nije skraćenica radna mašina?Koliko sa ja čuo priču od čoveka koji je bio blizak tadašnjem rukovodstvu zmaja, delovi jesu bilo novi, ali nije bilo šasija i još koje čega, pa su oni onda uzimali i radili fabričke remonte i stavljali oznake RM i nove tablice o godini proizvodnje i prodavali ih kao nove... E sad koliko je to tačno, neznam, samo prenosim ono što sam čuo...
Ako je cistog zrna to bi odprilike bilo za priblizno 8 min pun bunker.Malo previse cini mi se?Zato sam i postavio pitanje, mislio sam da će biti nagađanja i lupetanja, a odmah tačan odgovor postavio G. Panonstib
Znači da Z142 ima 4 kg u sekundi propusnu moć, možete li detaljnije da pojasnite kako je to u žitu i kukuruzu? Šta se tu meri 4 kg mase sa slamom ili samo zrno?