dragan.kovacev
Član
Ok, ja pisem sta se kod mene zbilo, sasvim slucajno sam video da fali parce razdelnog lima, gde se zrno sigurno vracalo nazad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam stavio nove lopatice nema sanse da se zaguse... Ali tu su GLAVNI uzrok PACOVI!!!!!!!!!!!!!!!! I sve zivo otvorim na kombajnima i kad zavrsim zetvu izduvam ih unutra i sve i ponovo dodj pacovi...
Ma sve ja to ljudi znam... Prvenstveno je bio problem u zvrcaljki ovršene mase, tj čim počne da nabija u bunker (zrno pređe preko osovine) ona se pali i ceća da se pokreće lanac... Zvrcaljka je zamenjena i od tada se nika nije uoalila, a može da nabija fest... Lanac jeste lošiji, čak je i skraćivan, tako da se stavlja nov dogodne pa ćemo onda da vidimo kako će se sve ponašati...
Ima Kineskih ali ima i kvalitetnih,a razlikuju se i cene,znam ljudeShale ti lanci su kanda made in P.R.C.Kada sam imao Z 141 lanac za ulazno grlo ojačani sam menjao i platio ga 350 eura.Lanac od ne ovršene mase sam uzeo u jeftinijoj varijanti i platio čini mi se 120 eura da bi taj isti nakon svega par dana pukao u smotao se oko spirale i naravno zaglavio u afcung.Igrali smo pipirejku dok ga nismo izvadili napolje.Po meni gledaj F.K ako ima negde na stanju ili Roulunds i neki njemu sličan.Koštaju ali traju.
Trazim po oglasima i nigde ne nalazim 142 u delovima...konkretno mi treba donja soferka i jedna prednja guma,p.s.znam gde ima nova ali bih prvenstveno polovnu zbog kedera.