Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada smo vec kod remonta. Da li neko zna koliko moze da izadje kompletan remont Zmaja 142, sa kukuruznim adapterom? Bez guma na kombajnu i motora. Ako je neko radio ili neko zna neku pribliznu cifru, neka napise....Kod nas su 142 na ceni, zato što su vrlo jednostavni i laki za održavanje, a cene delova su vrlo pristupačne, da nekažem da za u vr glave 100 eura se reši skoro svaki kvar... A i kompletan remont kombajna košta poprilično...
Tako je kako gosp.Matic kaze racunajte oko 3000 evra mi smo jednog remontovali ovog proljeca i gazdi je izasao negde oko 3500 zajedno sa remontom hedera.Sve smo menjali od lade do koseOko 2.500-3.000 eura ali da se sve uradi kako bog zapoveda sa ležajevima u kvalitetu.
To je sa rukama majstora i farbanjem ili?Tako je kako gosp.Matic kaze racunajte oko 3000 evra mi smo jednog remontovali ovog proljeca i gazdi je izasao negde oko 3500 zajedno sa remontom hedera.Sve smo menjali od lade do kose
ja sam mog kupio kao krsa i sve sam radio od pocetka sve zavisi sta radis ako ti je kombajn limarijski dobar onda nije tako skupo ali ako limarija nevalja onda ti to sve rasklapas polako pa onda tek vidis sta si kupio pa vidis jednu osovinu pa drugu pa nakupi se to ja sam dao za lezajeve za samo zitnu varijantu 75000 timken ali opet vidi na strani 306 sta sam ja radio na mom kombajnu po meni gledaj da bude limarijski ispravan da nije truo sve ces drugo srediti brzo kod mene je sve radjeno i instalacija creva na motoru,kabina pogledajTo je sa rukama majstora i farbanjem ili?