milosluxer
Član
a koliko stane u fabricki zmajev bunker kukuruza?jel stane 2000 kg?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko ti stane u taj bunker
Shale jak si ti dečko vile u ruke i udri.Ćale moj nekad radio kaže stavljali su umesto dob šina drvene letve i obrtaji doba na minimalu sa lancima.Jedno pitanje za sve forumaše: da li je neko nekad vršio pasulj da 142? Naime imam u planu da dogodine sejem nešto pasulja pa me zanima kako se podešava kombaj? Na netu sam našao ovaj https://www.youtube.com/watch?v=Jc64YhrA6GU snimak na kome se na 2:42 vidi neki pik-up uređaj namontiran...
Svaka informacija je dobrodošla, i unapred sam zahvalan na svim informacijama...
@abro
Jesi video ti takav uređaj nekad? Pitam pošto ga ja nisam nikad video, samo sam čuo za njega...
Hvala unapred. A šta si radio s tim pik-up om? Jel si ga prodao ili šta? A kako se kombajn šteluje, jel se sećaš?
Evo i ja imam neko pitanje, pasulj ne moze da se vrse kao soja, da kazem direktno? Zasto se sece da bih se osusio?
Pa dobro da to za obtaje ok, trebaju biti sto nizi! A zasto na onom snimku gore gde vrse zmaj pasuj ne ide u bunker nego ga dole na alcugu sipa u kantu?