mozda ti nije uzupcen kako treba ja sam imao problema sa motorom s44 grejao mi se bez termostata na 80 90 stepeni i ispostavilo se da nije namestena uljna pumpa kako treba stim da je moja pumpa ona velika sa tegovima u njemu pa kad se nenamesti kako netreba poremeti paljenje traktora i greje se sve zivo i trese ceo traktor isto nije trosio ulje i sve je to bilo posle generalne kad smo vratili sve na mesto sad nemoze da predje 65 stepeni sta god da radim sa njimPozdrav za sve forumase treba mi mala pomoc prosle godine sam uzeo zmaj 142 .u kukuruzu sam ugradio mu tarup na adapteru radjena generalna motoru sve funkcionise perfektno samo jedan problem imam grije se motor ko sta radi ja samo cistim hladnjak, nisam napomenuo da je hladnjak prije generalne rasjecan ociscen od kamenca nekako se ona sitna prasina uvuce u hladnjak i odma dize temperatu ocistim ga i samo krug i opet ista stvar, ne izbacuje vodu iz hladnjaka,motor ne trosi ulje filter zracni cist,dali neko zna kako da rjesim problem.