MONTOYA
Član
znaš koja slučajnost treba da bude da bi se poklopile posle dva kruga,ne smal ko 7 na loto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko para moze da kosta zmaj 141 sa eksplodiranim motorom,limarijski je u solidnom stanju,a od adaptera ima samo za zito i adaptaciju za suncokret?Cena onako od prilike nemam slike da bi mogli bolje izvrsiti procenu,a motor je eksplodirao(u bukvalnom smislu) u zetvi suncukreta.
mnogo je to,za te pare može uzeti 142Cena ti je otprilike 5-6000 kad je sa motorom oduzmeš cenu motora i dobiješ otprilike to što je rekao Matić.
Mozda si i u pravu jer ako pazarim taj kombajn u planu bi mi bila roto secka na kukuruznom adapteru i secka za slamu pa onda taman taj visak snage bi dosao tu do izrazaja!Tomo VS nediraj T sa TS viska snage nije na odmet nikada.
mnogo je to,za te pare može uzeti 142
Kolege Matic,Mims i Xpert hvala na brzim odgovorima i pomoci posto slabo sam u ti vodama sa cenama i vrednostima.Inace kombajn je od jednoga mog kolege i svakako sam planirao da mu ponudim 2500e za njega pa reko ajd da upitam da ga ne podcenim kuci imam jedan dobar TS46 motor pa bi mu skinuo ono T i ubacio bu ga na taj 141 i meni za moje potrebe puna kapa,a 161 bi onda otudjio jer za 30+ha koliko ja radim ipak je velik kombajn!A zmaj-141 je prostiji i jeftiniji za odrzavanje od zmaj-161!