I akumulator dobar da bude da drzi struju!A do -5c nije opasno za hladnjak!Natankiraj ga punog ,kad dodju ljudi da se neosramotiš,a što se tiče ovih mreazeva sad ,nema opasnosti od smrzavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I akumulator dobar da bude da drzi struju!A do -5c nije opasno za hladnjak!Natankiraj ga punog ,kad dodju ljudi da se neosramotiš,a što se tiče ovih mreazeva sad ,nema opasnosti od smrzavanja.
Nije moj kombajn od mog jednog zemljaka je i prodaje ga,tako da neznam kako je rešio hidrauliku.Ma savrseno, moze li se znati kako si hidrauliku resio.
Fanste da ga natankujes za lopove ne za startovanje,zeza se Spasoje malo.
jel imaš tarup tj. sečku
ako imaš moraš više nego što je propisano po katalogu 26mm
kod mene je 32mm
kako su ti naštelovani noževi na valjcima,ako su odmaknuti ili istrošeni pri vrhu hoće to da se dešava kad je žilava ili vlažna stabljika
ne bi trebalo zbog toga da guši
kakvi su ti oni "odbojnici" iznad valjaka
kakvi su ti valjci dal nisu istrošeni
Na kombajnu (zmaj 142) mi se desava da pocinje sam da ubrzava u radu, i onda moram da ga smanjujem na varijator, i to tako vise puta. Ne desava se bas stalno, ali prilicno. A kad ga smanjim na varijator ni to ne traje dugo, pa opet ubrzava. Pre neki dan mi se cak desilo da je ubrzavao dok je isao uzbrdo(skidao sam neke njive sa dolinama). Sta bi tu moglo da bude razlog?
Dal je izvodljivo(ako je problem u ravodniku, gumicama ....) da nekako iskoristim onu srednju palicu koja sluzi za dizanje vitla na zitnom hederu, a sada ne sluzi nicemu? Sigurno je ispravna posto je najmanje radila od sve 3 palice.
Meni se isto desava kod 162 pa je majstor pregledao i nasli smo vise problema nije samo do kaisa.Sledi kompletan remont varijatora.Probajte malo spanovati na menjacu treba je malo spustiti ako je kais labavo meni je nesto pomagao ali nije to to.Mozda jesu, al neznam dal je bas to razlog, evo danas sam skroz izgubio spori varijator, stalno ide brzo, i tek ponekad (jako retko )uspem da ga usporim,juri kroz njivu ko djura djakovic,