A rastur sa tom kombinacijom sita?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pod uslovom da klipovi nisu sitni.U slučaju suvih stabljika izlaz se skroz otvara kako bi bilo što manje lišća na komušačkom stolu.
Najčešće je to 34 mm na ulazu i 40 na izlazu.Sužavaju se u slučaju sitnijeg klipa i sitnije stabljike, a šire ako su sočne stabljike i krupniji klip.U slučaju suvih stabljika izlaz se skroz otvara kako bi bilo što manje lišća na komušačkom stolu.
Ako je to to onda je tako jer ne znam gde je to gore-dole.
otkud komušački sto na Zmaj kombajnuNajčešće je to 34 mm na ulazu i 40 na izlazu.Sužavaju se u slučaju sitnijeg klipa i sitnije stabljike, a šire ako su sočne stabljike i krupniji klip.U slučaju suvih stabljika izlaz se skroz otvara kako bi bilo što manje lišća na komušačkom stolu.
Ako je to to onda je tako jer ne znam gde je to gore-dole.
da vam pokažem kako se šteluje korpa na kombajnuPa sto si dolazio u Klenje kad mozes sam. ps.kako prsti
Kad imas dobru tehniku ne teglis jaja i ide bas bas lako, u 90% sucaja samo jednom na dan imam tu gimnastiku. u ataru svugde se moze proci sa otvorenom lulom, jedino ako menjam lokaciju i prolazim kroz selo!Ali ne tegliš jaja...
Natankiraj ga punog ,kad dodju ljudi da se neosramotiš,a što se tiče ovih mreazeva sad ,nema opasnosti od smrzavanja.Ostao mi kombajn u njivi prosle nedelje i doteracu ga tek prekosutra. Jel moze da mi pukne hladnjak od mraza? Nisam ispustio vodu.